Tuotearvostelut ja testit

5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille 5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille

Etsitkö edullista 3D -tulostinta aloittelijoille? Esittelemme sinulle viisi aloittelijaystävällistä ja edullista alle 500 euron FDM-tulostinta, joita voimme suositella lämpimästi 3D-tulostukseen.

Uusi BIQU B1 - kilpailija Ender 3: lle? Uusi BIQU B1 - kilpailija Ender 3: lle?

Kiinalainen valmistaja BIQU on asettanut B1:n kanssa tavoitteekseen tuoda markkinoille vakava kilpailija Crealityn lippulaivalle - Ender 3:lle. Olemme testanneet puolestasi, onko tämä onnistunut.

Uusi Elegoo Mars PRO - mikä tekee siitä paremman? Uusi Elegoo Mars PRO - mikä tekee siitä paremman?

Erittäin hyvällä hinta-laatusuhteellaan Elegoo Mars on saanut puolelleen suuren joukon faneja. Elegoo Marsin parannettu versio - Elegoo Mars PRO - on nyt saatavana kaupastamme. Testasimme, mikä tekee PRO-versiosta paremman.

3DJaken pitoaineet

Kaikki FDM 3D -tulostimien kanssa työskentelevät tietävät ongelman: mallin ensimmäiset kerrokset eivät tartu kunnolla rakennuslevyyn. Meillä on ratkaisu ongelmaan sinulle!

PrintaFix Basic - Ratkaisu warping-ongelmaan. PrintaFix Basic - Ratkaisu warping-ongelmaan.

Jokainen, joka työskentelee FDM 3D -tulostimilla tuntee tämän ongelman. Tulostettavan osan ensimmäiset kerrokset eivät jää kunnolla kiinni alustaan. Tulostus ei ole enää käyttökelpoinen. Ratkaisu ongelmaan tulee Itävallasta!

Nerokas BuildTak kalvo tulostusalustalle Nerokas BuildTak kalvo tulostusalustalle

BuildTak on ohut, kestävä muovikalvo joka pitää tulosteet kiinni FDM/FFM 3D-tulostimien tulostusalustassa. Se tarjoaa täydellisen pinnan ja korvaa perinteisen sinisen teipin tai kaptonteipin.  

Tulostusvinkkejä ColorFabb CorkFill-filamentille Tulostusvinkkejä ColorFabb CorkFill-filamentille

Upouusi colorFabb CorkFill-filamentti on pohjimmiltaan sama tuote kuin colorFabb PLA / PHA-filamentit. Jos pidät colorFabbin Woodfill- ja Bamboofill-filamenteista tulee myös Corkfill-filamentti ilahduttamaan sinua. Kuvailemme sinulle tässä...

Carbonfilament colorFabb XT-CF20 Carbonfilament colorFabb XT-CF20

ColorFabb XT-CF20 on materiaali, joka on kaksi kertaa niin vahva kuin perinteiset PLA-filamentit. Sillä on korkeampi sulamislämpötila ja erinomainen tarkkuus.

Extrudrin BIO filamentti Extrudrin BIO filamentti

Extrudrin uusi Green-TEC-filamentti. 100 %:sti biohajoava ja täysin ympäristöystävällinen. Tämä filamentti on ominaisuuksiensa ansiosta paljon parempi kuin tavalliset PLA- ja ABS-filamentit.