Tuotearvostelut ja testit

Tuotetesti: Elegoo Mars 4 Tuotetesti: Elegoo Mars 4

Testasimme Elegoo Mars 4:n ja vertasimme sitä edeltäjäänsä Elegoo Mars 3 Pro:hon. Voit lukea testaajamme johtopäätökset täältä!

Tuotetesti: Elegoo Mars 4 Ultra Tuotetesti: Elegoo Mars 4 Ultra

Tällä kertaa tarkastelemme lähemmin Elegoo Mars 4 Ultraa. Mitä se voi tehdä, mitä se ei voi tehdä, mitä se voisi ehkä tehdä paremmin?

5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille 5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille

Etsitkö edullista 3D -tulostinta aloittelijoille? Esittelemme sinulle viisi aloittelijaystävällistä ja edullista alle 500 euron FDM-tulostinta, joita voimme suositella lämpimästi 3D-tulostukseen.

Uusi BIQU B1 - kilpailija Ender 3: lle? Uusi BIQU B1 - kilpailija Ender 3: lle?

Kiinalainen valmistaja BIQU on asettanut B1:n kanssa tavoitteekseen tuoda markkinoille vakava kilpailija Crealityn lippulaivalle - Ender 3:lle. Olemme testanneet puolestasi, onko tämä onnistunut.

Uusi Elegoo Mars PRO - mikä tekee siitä paremman? Uusi Elegoo Mars PRO - mikä tekee siitä paremman?

Erittäin hyvällä hinta-laatusuhteellaan Elegoo Mars on saanut puolelleen suuren joukon faneja. Elegoo Marsin parannettu versio - Elegoo Mars PRO - on nyt saatavana kaupastamme. Testasimme, mikä tekee PRO-versiosta paremman.

3DJaken pitoaineet 3DJaken pitoaineet

Kaikki FDM 3D -tulostimien kanssa työskentelevät tietävät ongelman: mallin ensimmäiset kerrokset eivät tartu kunnolla rakennuslevyyn. Meillä on ratkaisu ongelmaan sinulle!

PrintaFix Basic - Ratkaisu warping-ongelmaan. PrintaFix Basic - Ratkaisu warping-ongelmaan.

Jokainen, joka työskentelee FDM 3D -tulostimilla tuntee tämän ongelman. Tulostettavan osan ensimmäiset kerrokset eivät jää kunnolla kiinni alustaan. Tulostus ei ole enää käyttökelpoinen. Ratkaisu ongelmaan tulee Itävallasta!

Nerokas BuildTak kalvo tulostusalustalle Nerokas BuildTak kalvo tulostusalustalle

BuildTak on ohut, kestävä muovikalvo joka pitää tulosteet kiinni FDM/FFM 3D-tulostimien tulostusalustassa. Se tarjoaa täydellisen pinnan ja korvaa perinteisen sinisen teipin tai kaptonteipin.