Tietosuojaseloste

Tietosuojalauseke

Tämä tietosuojalauseke tiedottaa, missä määrin ja mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietoja (jäljempänä "tiedot") verkkosivustojemme ja niihin liittyvien verkkosivujen, toimintojen ja sisällön sekä ulkopuolisten verkkosisältöjen, kuten sosiaalisen median (jäljempänä "verkkopalvelut") puitteissa. Käytettyjen käsitteiden, kuten "käsittely" tai "rekisterinpitäjä" osalta viittaamme tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4. artiklaan.

Yleistä tietojenkäsittelystä

Minkälaisia tietoja käsitellään:

  • Kantatiedot (esim. nimi, osoite).
  • Yhteystiedot (esim. sähköposti, puhelinnumero).
  • Sisältötiedot (esim. syötetty teksti, valokuvat, videot).
  • Käyttötiedot (esim. selaushistoria, kiinnostus sisältöä kohtaan, käyttöaika).
  • Meta-/kommunikaatiotiedot (esim. laitteen tiedot, IP-osoitteet).

Ketä tietojenkäsittely koskee

  • Verkkopalveluiden vierailijat ja käyttäjät (jäljempänä "käyttäjät").
  • Asiakkaat, jotka käyttävät verkkokauppamme palveluita (jäljempänä "käyttäjät").

Käsittelyn tarkoitus

  • Verkkopalveluiden ja niiden toimintojen ja sisällön tarjoaminen.
  • Kaikkien tilausten käsittely, johon sisältyy kaikkien välttämättömien fyysisten prosessien käyttö, kuten pakettien lähetys ja mahdolliset palautukset ja korvaukset.
  • Yhteydenottoihin vastaaminen ja kommunikaatio käyttäjien kanssa.
  • Turvallisuustoimenpiteet.
  • Tavoitettavuuden mittaus ja markkinointi

Käytetyt käsitteet

"Henkilötiedot" ovat kaikki ne tiedot, joiden perusteella luonnollinen henkilö (jäljempänä henkilö) voidaan tunnistaa, joko suoraan tai epäsuorasti, kuten tunnisteen avulla (nimi, numero, paikantamistiedot, internettunniste, kuten eväste tai useampi erityinen tunniste), joka viittaa tämän luonnollisen henkilön fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, psyykkiseen, taloudelliseen, kulttuuri- tai sosiaaliseen identiteettiin.

"Käsittelyllä" tarkoitetaan kaikkea joko automaattisella toiminnolla tai manuaalisesti suoritettua prosessia, joka liittyy henkilötietoihin. Tämä käsite on laaja ja ulottuu käytännössä kaikkeen tietojenkäsittelyyn.

"Pseudonymisoiminen" on henkilötietojen käsittelemistä siten, että henkilötietoja ei voida enää yhdistää tiettyyn rekisteröityyn käyttämättä lisätietoja, edellyttäen että tällaiset lisätiedot säilytetään erillään ja niihin sovelletaan teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joilla varmistetaan, ettei henkilötietojen yhdistämistä tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön tapahdu.

"Profilointi" on mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, jossa henkilötietoja käyttämällä arvioidaan luonnollisen henkilön tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia, erityisesti analysoidaan tai ennakoidaan piirteitä, jotka liittyvät kyseisen luonnollisen henkilön työsuoritukseen, taloudelliseen tilanteeseen, terveyteen, henkilökohtaisiin mieltymyksiin, kiinnostuksen kohteisiin, luotettavuuteen, käyttäytymiseen, sijaintiin tai liikkeisiin

"Rekisterinpitäjä" on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomainen tai virasto tai muu elin, joka yksin tai yhdessä toisten kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

"Kolmas osapuoli" on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomainen tai virastoa tai muu toimielin, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän toimeksiannosta.

Merkityksellinen oikeusperusta

GDPR:n 13. artiklan mukaan tiedotamme henkilötietojen käsittelyn oikeusperustan. Jos tietosuojalausekkeessa ei mainita oikeusperustaa, pätee GDPR:n 6. artiklan 1 pykälä, alakohta a ja GPDR:n 7. artikla koskien suostumuksen saamista ja GPDR:n 6 artiklan 1. pykälän kohta b. koskien tietojen käsittelyä palveluidemme suorittamiseksi sopimuksen mukaan ja kyselyihin vastaamista, kohta c omien oikeudellisten veloitteidemme täyttämistä ja kohta f omien oikeutettujen etujemme säilyttämistä. Jos käsittely on tarpeen rekisteröidyn tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi, pätee kohta d.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä vahvistus siitä, että häntä koskevia henkilötietoja käsitellään tai että niitä ei käsitellä, ja jos näitä henkilötietoja käsitellään, oikeus saada pääsy henkilötietoihin sekä niiden kopio GDPR:n artiklan 15 mukaan.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rekisterinpitäjä oikaisee rekisteröityä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot GDPR:n artiklan 16 mukaan .

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä GDPR:n artiklan 17 mukaan.

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle GDPR:n artiklan 20 mukaan.

Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus jättää valitus valtuutetulle valvontaelimelle GDPR:n artiklan 77 mukaan.

Tietojen käyttö mainostuksessa

Käytämme tietojasi parantaaksemme jatkuvasti ja yksilöllistääksemme ostostentekoasi. Tähän käytetään jo olemassa olevia tietoja, kuten internetyhteytesi tiedot, käyttämäsi laite, ohjelmisto, käyntisi päivämäärä ja kelloaika, tai muut sivut joilla olet käynyt ja tietoja, joita olet antanut meille. Voit kieltää henkilökohtaisten tietojesi käytön mainostarkoituksiin milloin tahansa. Siihen riittää ilmoitus sähköpostitse, kirjeitse tai faksitse. Yhteystietomme löydät tästä.

Uutiskirje

Jos olet tilannut uutiskirjeen, lähetämme sinulle säännöllisin väliajoin uutiskirjeemme antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.

Taboola

Verkkosivumme käyttää Taboola Inc. (28 West 23rd St. 5th fl., New York, NY 10010, www.taboola.com ) -yhtiön palveluja. Taboola tekee evästeitä, jotka selvittävät, mitä tuotetarjouksia hyödynnät ja mitä sivujamme katsot. Eväste myös mahdollistaa meille laitekohtaisten tietojen ja pseudonyymien käyttäjäprofiilien protokolloinnin ansiosta tekemään sinulle henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteitasi vastaavia suosituksia ja mukauttamaan tarjontaamme sinulle yksilöllisesti. Nämä käyttäjäprofiilit eivät paljasta kuitenkaan henkilöllisyyttäsi.  

Lisätietoja Taboolasta ja heidän evästeidensä poistosta löydät osoitteesta https://www.taboola.com/privacy-policy (Opt-Out-tiedot löydät osiosta "Site Visitor Choices").

Evästeiden käyttö

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä (cookies) eli pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle ja jotka myöhemmin voidaan noutaa käyttäjän tietokoneelta. Evästeiden tarkoituksena on helpottaa sivustomme käyttöä esimerkiksi tallentamalla antamiasi tietoja niin, ettei kaikkia antamiasi tietoja tarvitse toistaa uudelleen. Tämä tietojen varastointi auttaa meitä suunnittelemaan verkkosivustoamme sinun tarpeitasi vastaaviksi ja helpottaa sivustomme käyttöä. Halutessasi voit myös rajoittaa evästeiden käyttöä. Tämä saatta kuitenkin aiheuttaa sen, että sivustomme toimii ainoastaan rajoitetusti. Evästeet voidaan myös poistaa asetuksista.

  • Istuntoevästeet

Istuntoevästeet (session cookies) eivät tallennu tietokoneellesi pysyvästi vaan ne katoavat, kun suljet selaimen. 

  • Pitkän aikavälin evästeet

Käytämme pitkän aikavälin evästeitä (long-term cookies), jotka pysyvät kiintolevylläsi. Näitä evästeitä käytetään verkkosivuston päivittämiseen viimeisen käyntisi jälkeen sinne tulleilla uusilla tiedoilla. Verkkosivustolla oleva tieto, joka ei ole edellisen käyntisi jälkeen muuttunut, latautuu tietokoneeltasi ja nopeuttaa verkkosivuston avautumista.  

Löydät selaimeltasi lisää tietoja evästeistä. 

Google Analytics lisävaihtoehdolla "anonymize IP"

Tämä verkkosivu käyttää analyyseissä Google Analyticsiä. Tämä on Google Inc. („Google“):n palvelu. Google Analytics käyttää evästeitä. Evästeen keräämät tiedot verkkosivun käytöstäsi, kuten IP-osoitteesi, välitetään Googlen palvelimelle USA:han, missä ne tallennetaan. Google noudattaa  „US-Safe-Harbor“-sopimuksen mukaista tietosuojasopimusta ja on rekisteröity Yhdysvaltain kauppaministeriön „Safe Harbor“-ohjelmaan. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivun käyttöäsi, joiden perusteella tehdään raportteja sivustoaktiviteeteista ja tarjotaan meille sivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Me käytämme sitä paitsi pseudonyymiä tunnistusta, jotta voimme seurata käyttöä myös laitteesta riippumatta. Emme kuitenkaan välitä tässä henkilötietojasi Googlelle. 

Google välittää näitä tietoja myös kolmansille osapuolille, jos se on laillista ja jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen pyynnöstä. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin. Voit estää näiden evästeiden asennuksen ja toiminnan selaimesi asetuksista. Huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivun kaikkia toimintoja.  

Jollet halua että tietojasi välitetään Google Analyticsin käyttöön, sinulla on mahdollisuus asentaa selaimeesi  „Deaktivointi-Add-On“:in. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön asetuksen, jonka ansiosta Google Analytics poistaa verkkosivujemme vierailijoiden IP-osoitteen viimeisen osan. Näin emme myöskään omista tietoja, jotka mahdollistaisivat henkilökohtaisen tunnistamisesi.  

Voit milloin tahansa peruuttaa Google Analyticsin oikeuden käyttää ja tallentaa tietojasi lataamalla selaimen-Add-on:in ja asentamalla sen selaimeesi Google Analyticsin deaktivoimista varten.  

Lisätietoja löydät tästä https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de bzw. unter https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de (yleisiä tietoja Google Analyticsistä ja tietosuojasta). Huomautamme, että tällä sivustolla Google Analytics on täydennetty koodilla „gat._anonymizeIp();“ jotta, IP-osoitteen anonymisoitu tunnistaminen on mahdollista (ns. IP-Masking).

Google Remarketing

Tämä sivusto käytää Google Remarketingia, joka on Google Inc. („Google“):n mainospalvelu. Google ja kolmannet palveluntarjoajat näyttävät Internetin verkkosivuilla mainoksia ja käyttävät evästeitä kävijän edellisiin istuntoihin perustuviin tietoihin näyttääkseen sopivia mainoksia. Google ei yhdistä IP-osoitettasi ilman lupaasi Googlen muihin tietoihin. Voit poistaa evästeiden käytön Googlessa muuttamalla selaimesi asetuksia menemälle sivulle https://www.google.de/policies/technologies/ads/. ja valitsemaan sieltä painikkeen „opt-out“. Vaihtoehtoisesti voit myös deaktivoida kolmansien osapuolien evästeiden käytön menemällä verkkomainontaaloitesivuston deaktivointisivulle http://www.networkadvertising.org/choices/. Lisätietoja Googlen sopimusehdoista löydät tästä www.google.com/intl/de/privacy.

Facebook Website Custom Audience

Tähän verrkosivuun on sisälletty Facebook Irland limitedin pikseli (Website-Custom-Audience-Pixel). Tämän pikselin avulla kerätään pseudonyymisti tietoja tämän verkkosivun käytöstäsi (esim. tiedot katsotuista tuotteista). Kerättyjä tietoja voidaan käyttää siihen, että sinulle näytetään mainoksia Facebookissa yksilöidysti suosimistasi tuoteryhmistä ja tuotteista.

Arvioit tuotteista ja tilauksista

Kun olet saanut tilatun tavaran, sinulla on mahdollisuus tarkastaa vastaanotetut tavarat sekä tilausprosessi. Teemme yhteistyötä yrityksen "Echte Bewertungen" (Internet-arviot) kanssa. 

Arviointiprosessi on vapaaehtoinen ja kaikki arviot julkaistaan ​​verkkosivuillamme. Arvioinnit on merkitty etunimelläsi ja sukunimesi ensimmäisellä kirjaimella. Nimimerkkiin vaaditaan kuitenkin minimimäärä kirjaimia.

Lisätietoja yrityksestä Echte Bewertungen löytyy täältä: http://www.verified-reviews.co.uk/

Webgains

Työskentelemme yhteistyössä kumppanimarkkinointiverkosto WebGainsin kanssa. Webgains käyttää niin sanottuja seurantakoodeja, jotka tunnistavat mainostajien käytön. Nämä evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja.

Lisätietoja saat täältä.

Suostumuksen antaminen niceshops GmbH:lle työpaikkahakemuksen tietojen työstämiseen

1. Suostumus

Jos haet töihin niceshops GmbH:lle tai rekisteröidyt tietokantaamme, annat henkilökohtaiset tietosi konkreettisen hakemuksen kautta käyttöömme. Tietomme tallennetaan ohjelmistokumppanimme BambooHR:n systeemeihin ja työstetään siellä.

2. Tietosuoja ja luottamuksellisuus

Tietosuoja on meille tärkeää. Yrityksemme niceshops GmbH on tehnyt tarvittavat organisatooriset ja tekniset toimenpiteet turvatakseen hakemuksesi luottamuksellisuuden.

3. Henkilökohtaisten tietojen käyttö

Hakemusprosessin aikana tallennamme puhuttelun, nimen ja normaalit yhteystiedot, kuten katuosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot hakijatietopankkiimme. Lisäksi muut hakemusliitteet, kuten hakemuskirje, CV, työ- ja koulutodistukset kirjataan ja tallennetaan.

Nämä tiedot tallennetaan ainoastaan hakemuksesi yhteyteen, ja ne käydään läpi, työstetään tai välitetään sisäisesti eteenpäin. Ne ovat vain niceshops GmbH:n henkilöstöosaston sekä valintaprosessiin osallistuvien henkilöiden käytössä. Tietojasi ei missään tapauksessa luovuteta ulkopuolisille yrityksille tai henkilöille tai käytetä muuhun tarkoitukseen.

4. Oikeus tietojen saamiseen

Halutessasi annamme mielellämme tietoja sinua koskevista tallennetuista tiedoista. Käänny tässä tapauksessa henkilöstöosastomme puoleen (jobs@niceshops.com).

5. Tietojen tallentaminen ja poistaminen

Tietojasi säilytetään hakuprosessin tai siitä seuraavan työsuhteen, tai näiden jälkeen lain määräämän säilytysajanjakson ajan. Jos aloitat työsuhteessa niceshops GmbH:lla, henkilökohtaiset tietosi tai osia niistä liitetään henkilöstökansioosi.

Jos olet hakenut työpaikkaa, mutta emme voi tarjota sinulle juuri tällä hetkellä sopivaa työtä, pidätämme itsellämme oikeuden säilyttää hakemuksesi tulevaisuuden varalle. Saat tässä tapauksessa meiltä viestin. Jollet halua suostua tähän tai et ole enää kiinnostunut työpaikasta, voit koska vain pyytää henkilöstöosastoa poistamaan tietosi.

Yhteystiedot

Jos haluat tietää keräämistämme tiedoista, tietojen käsittelystä tai henkilökohtaisten tietojen käytöstä, tietojen luovuttamisesta, tietojen korjaamisesta, estoista, tietojen poistoista tai sopimusten peruuttamisesta, voit ottaa yhteyttä:  privacy@niceshops.com

Bannerimainostus

Käytämme vierailusi aikana kerättyjä tietoja myös näyttääkseemme sinulle bannermainoksia. Tässä on kyse mainoksista, joita näytämme kolmansien osapuolien sivuilla. 

Bannerimainostuksen ansiosta näet etusijassa tuotteita, joita olet joko katsonut sivuillamme tai jotka muistuttavat katsottuja tuotteita (retargeting). Työskentelemme tässä vain pseudonyymeillä tiedoilla, eli nimesi tai sähköpostiosoitteesi eivät jää evästeisiin. 

Yhteistyökumppanimme:
Criteo CIL, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, France.
Criteo luo yksilöllisen koodin ("hash") kun ilmoittaudut sivullemme perustuen sähköpostiosoitteeseesi, jotta käyttäjät voidaan tunnistaa eri laitteilta. Lisätietoja heidän tietosuojastaan löydät tästä: http://www.criteo.com/de/privacy/full-privacy-text/. Lisäksi löydät myös tietoja tämän palvelun poistamisesta. 

You Tube liitännäisten käyttö

Sivustomme sisältää Google Inc  yrityksen YouTube-portaalin videoita (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Kun katselet YouTube-videota, jotka on upotettu verkkosivustoomme, muodostetaan yhteys YouTuben ja Googlen palvelimien välillä. Yhteyttä käytetään viestimään näille palvelimille, millä sivustoillamme olet vieraillut. Jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi, YouTube kirjaa nämä tiedot henkilökohtaiselle tilillesi. Löydät Googlen ja YouTuben tietojenkeruun tarkoituksen ja laajuuden sekä tietojen jatkokäsittelyn ja käytön sekä tietosuojasi oikeudet ja asetukset Googlen tietosuojalausunnosta osoitteesta: www.google.com/ intl / en / policies / privacy /. Mikäli et halua, että tietosi Youtube-vierailustasi yhdistetään Youtube-tiliisi tai muihin Googlen keräämiin tietoihin, voit estää tietojen tallentamisen asentamalla selaimeesi tallennuksen estävän "NoScript" -liitännäisen (http: //noscript.net/).

Webtracking-työkalut

Retargeting- ja mainosbanneritarkoituksiin käytämme kolmansien osapuolien palveluja. Tämä tapahtuu useimmiten ns. evästeiden tai pikselien avulla. Mainostarjoukset ovat sinulle tämän ansiosta hyödyllisempiä ja kiinnostavampia. 

Facebook Social liitännäisten käyttö

Tämä verkkosivu käyttää niin sanottuja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"):in Socian Pluginseja ("Plugin"), jotka tunnistaa Facebookin logosta tai "Facebook Social Plugin" -tunnisteesta. Tässä on yhteenveto niistä ja niiden ulkonäöstä: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Kun käyt verkkosivullamme, joka sisältää tällaisen Pluginin, selaimesi luo suoraan yhteyden Facebookin palvelimeen. Facebook välittää tämän Pluginin sisällön suoraan selaimeesi ja sitä kautta verkkosivulle. 

Pluginsien avulla Facebook saa tiedon, että selaimesi on avannut verkkosivustoltamme vastaavan sivun, vaikka sinulla ei olisikaan Facebook-tiliä tai et ole juuri sisäänkirjautuneena. Tämä tieto välittyy selaimesi kautta suoraan Facebookin palvelimelle USA:han, mihin se tallennetaan. 

Jos olet kirjautuneena Facebook-tilillesi, Facebook pystyy yhdistämään käyntisi sivustollamme suoraan tiliisi. Jos reagoit Pluginiin esim. tykkäämällä siitä tai kommentoimalla, tämä tieto välittyy myöskin suoraan Facebookin palvelimelle, jonne se tallentuu. Tämä tieto julkaistaan Facebookissa ja on näkyvissä Facebook-kavereillesi.  

Facebook voi käyttää näitä tietoja mainostustarkoituksiin, markkinatutkimukseen tai Facebook-sivujen tarpeenmukaiseen muokkaukseen. Tätä varten laaditaan käyttö-, kiinnostus- ja suhdeprofiileja, joiden avulla analysoidaan sinulle Facebookissa näytettäviä mainoksia, informoidaan muita Facebook-käyttäjiä sinun aktiviteeteistasi sivustollamme ja tarjotaan muita Facebookin käyttöön liittyviä palveluja. 

Jos et halua, että Facebook yhdistää mainoksiimme liittyvät tiedot Facebook-tiliisi, sinun täytyy kirjautua ulos Facebookista ennen kuin käyt sivuillamme. 

Tietojesi keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä muu käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja tietosuojasi ja yksityisyytesi asetukset löydät Facebookin tietosuojalausunnosta: https://www.facebook.com/policy.php

Tietoturva

Tietosi salataan verkkopalvelun kautta tilausprosessin aikana. Suojaamme sivustomme ja muut järjestelmät varkauksia, tuhoutumista, pääsyä, muutoksia, ja tietojesi leviämistä ulkopuolisille vastaan teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä. Käsittelethän kirjautumistietojasi luottamuksellisesti ja sulje aina selainikkuna, kun lopetat asioinnin kanssamme, etenkin silloin jos jaat tietokoneen muiden henkilöiden kanssa. 

Säästämme sopimuksen tekstin ja lähetämme sinulle tiedot tilauksesta sekä Yleiset käyttö- ja toimitusehtomme aina halutessasi sähköpostitse. Löydät Yleiset käyttö- ja toimitusehdot myös täältä. Voit nähdä aiemmat tilauksesi omalla kirjautumisalueella.