Maksutapa

Yhteystiedot:

Sähköposti: suomi@3djake.com

Tilisiirto asiakkaillemme maasta Suomi

Etukäteismaksulla maksettaessa siirrät summan tilauksen jälkeen tilillemme. Kun maksu näkyy meidän päässämme, saat vahvistuksen ja tilauksesi toimitetaan.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen päättämisen jälkeen. Tässä vahvistuksessa on tarvittavat tiedot maksun suorittamista varten. Ole hyvä ja laita viitenumeroksi tilausnumerosi, sillä muuten emme voi yhdistää maksuasi oikeaan tilaukseen. Heti kun maksusi on saapunut, tilauksesi käsitellään. Normaalisti tämä kestää noin 2-5 arkipäivää.

Ole hyvä ja käytä maksua varten seuraavaa pankkiyhteyttä:

Tilitiedot Suomi:
Tilinhaltija:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau (Austria)
IBAN:AT85 3800 0001 0082 0035
BIC:RZSTAT2G
Pankin nimi:Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG

Laita viestikenttään viitenumeroksi tilausnumerosi.

Tietoja tilisiirrosta:
SEPA-tilisiirrolla on samat kulut, kuin kotimaan sisäisellä maksulla. Kulut jaetaan maksun lähettäjän ja saajan välillä - kumpikin maksaa maansa rajojen sisällä liikkuvan maksun kulut.

Jos tilaat EU:n ulkopuolisesta maasta, sinun täytyy maksaa itse mahdolliset lisäkulut tilisiirrosta.

Luottokortti

Meillä voit maksaa mukavasti luottokortillasi. Hyväksymme seuraavat kortit: VISA, Mastercard. Luottokortilla maksettaessa laskun summa veloitetaan heti tilauksen tultua. Tämä tapahtuu myös, jos tavara ei ole vielä varastolla ja paketti voidaan lähettää vasta muutaman päivän kuluttua. 

Luottokorttitietoja ei tallenneta systeemiimme, ja saamme ne vain suojattuina.  Oma yhteytemme on SSL-suojattu. Näiden korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta teet meillä ostoksesi luotettavan turvallisesti. Lisätietoja aiheesta löydät tästä.

Mikä on 3D-Security Code?

Verkkokaupoissa maksettaessa 3-D Secure -menetelmä antaa lisäturvallisuutta ja estää luottokorttisi luvattoman käytön. 

Järjestelmämme toimii seuraavilla menetelmillä: Verified by Visa ja MasterCard SecureCode.

Kun olet antanut luottokorttitietosi, avautuu ikkuna, jossa kysytään turvakoodiasti. Kun olet syöttänyt sen, pankkisi tarkistaa sen. Ensimmäinen 3DS-koodisi on tullut kirjeen mukana, kun sait luottokorttisi pankilta. Jos olet hävittänyt koodin, ole hyvä ja ota yhteyttä pankkiin. Voit muuttaa tämän ensimmäisen koodin milloin hyvänsä. 

Jollet ole vielä rekisteröitynyt, sinun täytyy ensin aktivoida tämä toiminto. Voit tehdä sen checkout-prosessin yhteydessä tai Visan tai MasterCardin kotisivuilla.

Sitten kun olet rekisteröitynyt, turvakoodia käytetään kaikkiin verkko-ostoksiin. Yhä useammat verkkokaupat käyttävät tätä menetelmää asiakkaidensa edun ja turvallisuuden vuoksi. 

Lisätietoja löydät seuraavilta verkkosivuilta:

MasterCard: http://www.mastercard.com/fi/personal/fi/education/fraud_protection.html

Verified by Visa: https://www.visa.fi/fi/maksa-visalla/online-maksut

Tallennetaanko luottokorttitiedot?

Voit tallentaa luottokorttisi meidän tietokantaamme. HUOMIO: tämä ei tarkoita, että tallentaisimme kuitenkaan luottokorttitietojasi. Ne lähetetään suojattuina pankillesi tai palveluntarjoajalle (luottokorttiyhtiö). Me saamme tarkistusnumeron, joka on yhdistetty tiliisi. Me tallennamme vain tämän tarkistusnumeron. Se tarkoittaa, että meillä ei ole sinun koko luottokorttitietojasi. 

Lisäksi luottokorttisi on sidottu annettuun osoitteeseen. Se tarkoittaa, että tilatessasi samaan osoitteeseen, luottokorttitietoja ei tarvitse tarkastaa erikseen joka kerta, koska meillä jo on tarvittava tarkistusnumero. 

Jos kuitenkin haluat, että pakettisi toimitetaan toiseen osoitteeseen, meidän täytyy tarkistaa luottokorttisi uudelleen. Muuten ei ole mahdollista lähtettää pakettia poikkeavaan osoitteeseen. 

Klarna

Klarna on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa maksu- ja rahoituspalveluja. Monipuolisten maksuvaihtoehtojen lisäksi Klarna tarjoaa sinulle huolettoman ostokokemuksen korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta.

Lisätietoa maksuvaihtoehdoista saat Klarnan kotisivuilta.

Etusi Klarnan kanssa

  • erilaisia maksuvaihtoehtoja
  • korkeat turvallisuusstandardit
  • ostajan suoja
  • ei lisäkustannuksia

Klarna tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisen ja luotettavan maksutavan, joka vakuuttaa ostokokemuksen. Suurin etu on kuitenkin varmasti Klarnan tarjoama joustavuus eri maksuvaihtoehtojen kanssa.

Maksutiedot

Kun tilauksesi on lähetetty, saat kaikki maksutiedot Klarnalta. Tämä tapahtuu sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit ladata Klarna-sovelluksen, jolloin saat läpinäkyvän yleiskuvan maksuista

Älä maksa laskun summaa niceshops GmbH yrityksen tilille.

Meillä ei ole tietoa siitä, mitä saatavia Klarnalla on sinua vastaan, sillä nämä tiedot ovat tietosuojaa koskevien säännösten alaisia. Jos sinulla on kysyttävää, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Huomio: Klarnan laskun eräpäivä on riippumaton 30 päivän palautusoikeudestamme.

Trustly

Amazon Pay

Amazon Pay tekee ostoksien teon 3DJake kaupassa entistäkin helpommaksi. Maksutilanteessa käytetään Amazon-tilille tallennettuja tietoja.

Kirjaudu sisään Amazon-tilisi tunnuksilla ja valitse tallennetut maksu- ja toimitustiedot. Tämä tarkoittaa sitä, että voit maksaa kauppamme nettisivuilla ilman, että sinun tulee antaa maksu- ja osoitetietojasi, tietosi välittyvät meille suoraan Amazon-tililtäsi. Tämä mahdollistaa nopean ja turvallisen tilaamisen.

Kun olet päättänyt ostoksien teon saat Amazopn Paylta sähköpostin jossa ilmoitetaan, että maksu on hyväksytty. Tilausvahvistuksen ja laskun tilauksestasi saat 3DJake kaupalta.

Amazon Payn käyttö on ilmaista - siitä ei koidu sinulle ylimääräisiä maksuja.

HUOMIO: Vaikka maksatkin tilauksesi Amazon Paylla tilaustasi koskevat kuitenkin 3DJake kaupan Yleiset Kauppaehdot.

Yleistä: Kun käytät Amazon Pay -maksupalvelua sinun ei tarvitse antaa maksutietojasi kolmansille osapuolille. Myös 3DJake kauppa ei näe Amazon-palveluun tallennettuja henkilökohtaisia maksutietoja.