Maksutapa

Tilisiirto asiakkaillemme maasta Suomi

Etukäteismaksulla maksettaessa siirrät summan tilauksen jälkeen tilillemme. Kun maksu näkyy meidän päässämme, saat vahvistuksen ja tilauksesi toimitetaan.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen päättämisen jälkeen. Tässä vahvistuksessa on tarvittavat tiedot maksun suorittamista varten. Ole hyvä ja laita viitenumeroksi tilausnumerosi, sillä muuten emme voi yhdistää maksuasi oikeaan tilaukseen. Heti kun maksusi on saapunut, tilauksesi käsitellään. Normaalisti tämä kestää noin 2-5 arkipäivää.

Ole hyvä ja käytä maksua varten seuraavaa pankkiyhteyttä:

Tilitiedot Suomi:
Tilinhaltija:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau (Austria)
IBAN:AT85 3800 0001 0082 0035
BIC:RZSTAT2G
Pankin nimi:Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG

Laita viestikenttään viitenumeroksi tilausnumerosi.

Tietoja tilisiirrosta:
SEPA-tilisiirrolla on samat kulut, kuin kotimaan sisäisellä maksulla. Kulut jaetaan maksun lähettäjän ja saajan välillä - kumpikin maksaa maansa rajojen sisällä liikkuvan maksun kulut.

Jos tilaat EU:n ulkopuolisesta maasta, sinun täytyy maksaa itse mahdolliset lisäkulut tilisiirrosta.

Luottokortti

Meillä voit maksaa mukavasti luottokortillasi. Hyväksymme seuraavat kortit: VISA, Mastercard. Luottokortilla maksettaessa laskun summa veloitetaan heti tilauksen tultua. Tämä tapahtuu myös, jos tavara ei ole vielä varastolla ja paketti voidaan lähettää vasta muutaman päivän kuluttua. 

Luottokorttitietoja ei tallenneta systeemiimme, ja saamme ne vain suojattuina.  Oma yhteytemme on SSL-suojattu. Näiden korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta teet meillä ostoksesi luotettavan turvallisesti. Lisätietoja aiheesta löydät tästä.

Mikä on 3D-Security Code?

Verkkokaupoissa maksettaessa 3-D Secure -menetelmä antaa lisäturvallisuutta ja estää luottokorttisi luvattoman käytön.

Järjestelmämme toimii seuraavilla menetelmillä: Verified by Visa ja MasterCard SecureCode.

Kun olet antanut luottokorttitietosi, avautuu ikkuna, jossa kysytään turvakoodiasti. Kun olet syöttänyt sen, pankkisi tarkistaa sen. Ensimmäinen 3DS-koodisi on tullut kirjeen mukana, kun sait luottokorttisi pankilta. Jos olet hävittänyt koodin, ole hyvä ja ota yhteyttä pankkiin. Voit muuttaa tämän ensimmäisen koodin milloin hyvänsä.

Jollet ole vielä rekisteröitynyt, sinun täytyy ensin aktivoida tämä toiminto. Voit tehdä sen checkout-prosessin yhteydessä tai Visan tai MasterCardin kotisivuilla.

Sitten kun olet rekisteröitynyt, turvakoodia käytetään kaikkiin verkko-ostoksiin. Yhä useammat verkkokaupat käyttävät tätä menetelmää asiakkaidensa edun ja turvallisuuden vuoksi.

Tallennetaanko luottokorttitiedot?

Voit tallentaa luottokorttisi meidän tietokantaamme. HUOMIO: tämä ei tarkoita, että tallentaisimme kuitenkaan luottokorttitietojasi. Ne lähetetään suojattuina pankillesi tai palveluntarjoajalle (luottokorttiyhtiö). Me saamme tarkistusnumeron, joka on yhdistetty tiliisi. Me tallennamme vain tämän tarkistusnumeron. Se tarkoittaa, että meillä ei ole sinun koko luottokorttitietojasi. 

Lisäksi luottokorttisi on sidottu annettuun osoitteeseen. Se tarkoittaa, että tilatessasi samaan osoitteeseen, luottokorttitietoja ei tarvitse tarkastaa erikseen joka kerta, koska meillä jo on tarvittava tarkistusnumero. 

Jos kuitenkin haluat, että pakettisi toimitetaan toiseen osoitteeseen, meidän täytyy tarkistaa luottokorttisi uudelleen. Muuten ei ole mahdollista lähtettää pakettia poikkeavaan osoitteeseen. 

Klarna

Klarna on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa maksu- ja rahoituspalveluja. Monipuolisten maksuvaihtoehtojen lisäksi Klarna tarjoaa sinulle huolettoman ostokokemuksen korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta.

Lisätietoa maksuvaihtoehdoista saat Klarnan kotisivuilta.

Etusi Klarnan kanssa

  • erilaisia maksuvaihtoehtoja
  • korkeat turvallisuusstandardit
  • ostajan suoja
  • ei lisäkustannuksia

Klarna tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisen ja luotettavan maksutavan, joka vakuuttaa ostokokemuksen. Suurin etu on kuitenkin varmasti Klarnan tarjoama joustavuus eri maksuvaihtoehtojen kanssa.

Maksutiedot

Kun tilauksesi on lähetetty, saat kaikki maksutiedot Klarnalta. Tämä tapahtuu sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit ladata Klarna-sovelluksen, jolloin saat läpinäkyvän yleiskuvan maksuista

Älä maksa laskun summaa niceshops GmbH yrityksen tilille.

Meillä ei ole tietoa siitä, mitä saatavia Klarnalla on sinua vastaan, sillä nämä tiedot ovat tietosuojaa koskevien säännösten alaisia. Jos sinulla on kysyttävää, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Huomio: Klarnan laskun eräpäivä on riippumaton 30 päivän palautusoikeudestamme.

Trustly

Amazon Pay

Amazon Payn avulla voit tehdä ostoksia helposti ja turvallisesti internetissä. Kun olet syöttänyt tietosi, sinulle taataan nopea ostokokemus, sillä sinun ei tarvitse syöttää tietojasi (maksutiedot ja toimitusosoite) uudelleen jokaisen ostoksen yhteydessä.

Kun olet saanut tilauksesi valmiiksi, saat Amazon Payltä vahvistussähköpostin. Saat myös meiltä tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostitse.

HUOMAUTUS: Vaikka maksat Amazon Payn kautta, myymälämme yleiset sopimusehdot pätevät edelleen jokaiseen tilaukseen.

Amazon Payn edut

Amazon Pay tarjoaa useita etuja:

  • Kätevä maksutapa: kaikki tietosi on jo tallennettu tilillesi. Sinun ei tarvitse syöttää manuaalisesti maksu- tai toimitustietojasi.
  • Korkeat turvallisuusstandardit
  • Ostajan suojaus

Lisätietoa Amazon Paystä saat täältä.

Apple Pay

Apple Pay on Applen kehittämä maksutapa. Apple-tuotteen käyttäjänä voit lisätä luottokorttisi, pankkikorttisi tai muita maksutapoja Apple Wallet -sovellukseen.

Apple Payn kautta maksamisen etuna on se, että varsinaista korttisi numeroa ei välitetä maksutapahtuman aikana, mutta sen sijaan salattu koodi välitetään. Tämä tekee maksusta erityisen turvallisen.

Kun maksat Apple Payn kautta, siirrät summan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi voidaan käsitellä nopeammin ja se on pian käsissäsi.