3D-tulostuksen perustat

Aseta Marlinin laiteohjelmisto ja saat sen toimimaan! Aseta Marlinin laiteohjelmisto ja saat sen toimimaan!

Firmware voi olla melko pelottava niille, jotka eivät tunne sitä, mutta se voi myös tarjota tulostimellesi lisää käyttömahdollisuuksia. Loppujen lopuksi se on sinun tulostimesi, joten miksi et muokkaisi sitä mahdollisimman paljon omiin tarpeisiisi...

Nopea tulostus: vaihtoehdot Nopea tulostus: vaihtoehdot

Suuret nopeudet ovat olleet viime vuosina 3D-tulostuksen muotia, ja olemme saaneet nähdä joitakin vaihtoehtoja yhteisölle. Raspberry Pi:n leikkureista, emolevyistä, joissa on kiinnitettäviä toissijaisia levyjä, tyynyihin ja uuteen...

5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille 5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille

Etsitkö edullista 3D -tulostinta aloittelijoille? Esittelemme sinulle viisi aloittelijaystävällistä ja edullista alle 500 euron FDM-tulostinta, joita voimme suositella lämpimästi 3D-tulostukseen.

Curan Vase mode Curan Vase mode

Uudesta videostamme opit, miten aktivoit Vase Mode tilan Curassa ja mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota sitä käyttäessäsi.

3D-tulostuksen suutinopas 3D-tulostuksen suutinopas

Tässä kattavassa tekstissä haluamme kertoa sinulle, mikä on 3D-tulostinsuutin, kuinka erilaiset suutintyypit eroavat toisistaan ja kuinka valita oikea suutin juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka voit välttää stringing-ilmiön Kuinka voit välttää stringing-ilmiön

Uudella YouTube-videollamme "How to avoid stringing" näytämme sinulle, kuinka vältetään ikävät reunoihin ilmestyvät muovisäikeet tai haituvat ja kuinka voit parantaa merkittävästi tulostuslaatua oikeilla asetuksilla.

First layer problems? First layer problems?

Onko sinulla tarttumisongelmia tai ongelmia tulosteen ensimmäisen kerroksen kiinnittymisessä? Videostamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet täydelliseen vaaitukseen!