Ohjekirja

5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille 5 edullista 3D -tulostinta aloittelijoille

Etsitkö edullista 3D -tulostinta aloittelijoille? Esittelemme sinulle viisi aloittelijaystävällistä ja edullista alle 500 euron FDM-tulostinta, joita voimme suositella lämpimästi 3D-tulostukseen.

Curan Vase mode Curan Vase mode

Uudesta videostamme opit, miten aktivoit Vase Mode tilan Curassa ja mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota sitä käyttäessäsi.

3D-tulostuksen suutinopas 3D-tulostuksen suutinopas

Tässä kattavassa tekstissä haluamme kertoa sinulle, mikä on 3D-tulostinsuutin, kuinka erilaiset suutintyypit eroavat toisistaan ja kuinka valita oikea suutin juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka voit välttää stringing-ilmiön Kuinka voit välttää stringing-ilmiön

Uudella YouTube-videollamme "How to avoid stringing" näytämme sinulle, kuinka vältetään ikävät reunoihin ilmestyvät muovisäikeet tai haituvat ja kuinka voit parantaa merkittävästi tulostuslaatua oikeilla asetuksilla.

First layer problems? First layer problems?

Onko sinulla tarttumisongelmia tai ongelmia tulosteen ensimmäisen kerroksen kiinnittymisessä? Videostamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet täydelliseen vaaitukseen!

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Mitä eroa on Direct Extruuderilla ja Bowden-ekstruuderilla ja kumpi sinun kannattaa valita? Tässä artikkelissa haluaisimme verrata kahta ekstruuderimuunnosta ja kertoa näiden kahden tuotteen eroista.

Uusi BIQU B1 - kilpailija Ender 3: lle? Uusi BIQU B1 - kilpailija Ender 3: lle?

Kiinalainen valmistaja BIQU on asettanut B1:n kanssa tavoitteekseen tuoda markkinoille vakava kilpailija Crealityn lippulaivalle - Ender 3:lle. Olemme testanneet puolestasi, onko tämä onnistunut.