Ohjekirja

Curan Vase mode

Uudesta videostamme opit, miten aktivoit Vase Mode tilan Curassa ja mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota sitä käyttäessäsi.

3D-tulostuksen suutinopas

Tässä kattavassa tekstissä haluamme kertoa sinulle, mikä on 3D-tulostinsuutin, kuinka erilaiset suutintyypit eroavat toisistaan ja kuinka valita oikea suutin juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka voit välttää stringing-ilmiön

Uudella YouTube-videollamme "How to avoid stringing" näytämme sinulle, kuinka vältetään ikävät reunoihin ilmestyvät muovisäikeet tai haituvat ja kuinka voit parantaa merkittävästi tulostuslaatua oikeilla asetuksilla.

First layer problems?

Onko sinulla tarttumisongelmia tai ongelmia tulosteen ensimmäisen kerroksen kiinnittymisessä? Videostamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet täydelliseen vaaitukseen!

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Mitä eroa on Direct Extruuderilla ja Bowden-ekstruuderilla ja kumpi sinun kannattaa valita? Tässä artikkelissa haluaisimme verrata kahta ekstruuderimuunnosta ja kertoa näiden kahden tuotteen eroista.

Uusi Elegoo Mars PRO - mikä tekee siitä paremman?

Erittäin hyvällä hinta-laatusuhteellaan Elegoo Mars on saanut puolelleen suuren joukon faneja. Elegoo Marsin parannettu versio - Elegoo Mars PRO - on nyt saatavana kaupastamme. Testasimme, mikä tekee PRO-versiosta paremman.

PrintaFix Basic - Ratkaisu warping-ongelmaan.

Jokainen, joka työskentelee FDM 3D -tulostimilla tuntee tämän ongelman. Tulostettavan osan ensimmäiset kerrokset eivät jää kunnolla kiinni alustaan. Tulostus ei ole enää käyttökelpoinen. Ratkaisu ongelmaan tulee Itävallasta!

Nerokas BuildTak kalvo tulostusalustalle

BuildTak on ohut, kestävä muovikalvo joka pitää tulosteet kiinni FDM/FFM 3D-tulostimien tulostusalustassa. Se tarjoaa täydellisen pinnan ja korvaa perinteisen sinisen teipin tai kaptonteipin.