Ohjekirja

First layer problems?

Onko sinulla tarttumisongelmia tai ongelmia tulosteen ensimmäisen kerroksen kiinnittymisessä? Videostamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet täydelliseen vaaitukseen!

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Mitä eroa on Direct Extruuderilla ja Bowden-ekstruuderilla ja kumpi sinun kannattaa valita? Tässä artikkelissa haluaisimme verrata kahta ekstruuderimuunnosta ja kertoa näiden kahden tuotteen eroista.

Uusi Elegoo Mars PRO - mikä tekee siitä paremman?

Erittäin hyvällä hinta-laatusuhteellaan Elegoo Mars on saanut puolelleen suuren joukon faneja. Elegoo Marsin parannettu versio - Elegoo Mars PRO - on nyt saatavana kaupastamme. Testasimme, mikä tekee PRO-versiosta paremman.

PrintaFix Basic - Ratkaisu warping-ongelmaan.

Jokainen, joka työskentelee FDM 3D -tulostimilla tuntee tämän ongelman. Tulostettavan osan ensimmäiset kerrokset eivät jää kunnolla kiinni alustaan. Tulostus ei ole enää käyttökelpoinen. Ratkaisu ongelmaan tulee Itävallasta!

Nerokas BuildTak kalvo tulostusalustalle

BuildTak on ohut, kestävä muovikalvo joka pitää tulosteet kiinni FDM/FFM 3D-tulostimien tulostusalustassa. Se tarjoaa täydellisen pinnan ja korvaa perinteisen sinisen teipin tai kaptonteipin.  

Tulostusvinkkejä ColorFabb CorkFill-filamentille

Upouusi colorFabb CorkFill-filamentti on pohjimmiltaan sama tuote kuin colorFabb PLA / PHA-filamentit. Jos pidät colorFabbin Woodfill- ja Bamboofill-filamenteista tulee myös Corkfill-filamentti ilahduttamaan sinua. Kuvailemme sinulle tässä...

Carbonfilament colorFabb XT-CF20

ColorFabb XT-CF20 on materiaali, joka on kaksi kertaa niin vahva kuin perinteiset PLA-filamentit. Sillä on korkeampi sulamislämpötila ja erinomainen tarkkuus.

Extrudrin BIO filamentti

Extrudrin uusi Green-TEC-filamentti. 100 %:sti biohajoava ja täysin ympäristöystävällinen. Tämä filamentti on ominaisuuksiensa ansiosta paljon parempi kuin tavalliset PLA- ja ABS-filamentit.