Yhtiöryhmämme - Nämä ovat niceshops-kaupat


Keitä me olemme

Tämä verkkokauppa on osa Niceshops-yhtiöryhmää. Me, eli Niceshops, olemme itävaltalainen yritys, joka on erikoistunut verkkokauppojen kehittämiseen eri tuoteryhmille. Olemme edustettuina useissa eurooppalaisissa maissa.

Joka kuukausi lähes miljoona ihmistä käy kaupoissamme. Saamme kuukausittain yli 25 000 tilausta, jotka käsitellään ja pakataan logistiikkakeskuksessamme Itävallan kaakkoisosassa. Paketit lähtevät täältä kaikkialle ympäri maailmaa.

Kaikilla verkkosivuillamme on muutama yhtenäisyys:

 • hyvin lajiteltu tarjonta kyseessä olevasta tuoteryhmästä
 • erinomainen hinta-laatu-suhde
 • täydellinen ja mahdollisimman nopea ostotapahtuma ja toimitus
 • ongelmaton takuu ja palautusoikeus
 • ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu
 • sekä paljon kanta-asiakkaita, jotka auttavat jatkuvasti palutteellaan kehittämään kauppoja haluamaansa suuntaan.

Ympäristöystävällisyys on oleellinen osa yhtiökulttuuriamme.

Se oli myös uuden logistiikkakeskuksemme rakentamisen keskipisteenä ja ekologinen ajattelu näkyy monella tasolla:

 • Puu oli uudistuvana luonnonvarana rakentamisessa erittäin tärkeässä asemassa. Koko logistiikkakeskukseen käytettiin 680 kuutiometriä puuta. Ja jokaisessa m³ :ssä puuta on varastoitunena tonni hiilidioksidia, saatiin näin 680 tonnia CO2:ta sidottua.
 • Eristys: myös kunnollinen eristys säästää energiaa. Katto ja seinät on eristetty huolella.
 • Lämpö ja jäähdytys: vajaan kilometrin päässä sijaitseva biokaasulaitos toimittaa keskuksellemme lämpöä sekä kesällä käyttämättä jäänyttä lämpöä kylmälaitteen käyttöön. Näin säästämme 600 kW lämmössä ja 550 kW jäähdytyksessä.
 • Laitteet - ostamme jäädytyslaitteita ja tietokoneita kiinnittäen suurempaa huomiota energiankulutukseen kuin tehoon.
 • Täytemateriaalit - Myös pakettien lähetyksessä otamme ympäristön huomioon. Siksi olemme siirtyneet mahdollisuuksien mukaan kompostoitavaan materiaaliin. 95 % paketeistamme täytetään biohajoavilla naksuilla.

Kestävään kehitykseen liittyvien kovien faktojen lisäksi meille ovat tärkeitä myös pehmeät tekijät eli ihmiset.

 • Työntekijät - Meille on tärkeää, että ympäristönsuojelu saa alkunsa jokaisesta työntekijästä itsestään. Tämän takia pyrimme varmistamaan, että kaikki laitteet sammutetaan työajan jälkeen. Painotamme myös asianmukaista jätteiden lajittelua.
 • Tavaantoimittajat - Katsomme myös tarkkaan tavarantoimittajiemme ekologisutta tuotannossa ja koko filosofiassa. Vain näin voimme varmistaa sinulle parhaat tuotteet ja parhaat tuotantostandardit. Kyseenalaiset tuotteet poistetaan valikoimasta tai niitä ei edes oteta myytäväksi.

Koko Niceshops-yhtiöryhmälle kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu ovat yhtiön filosofian tukipilareita. Meillä on vain yksi planeetta. Tästä syystä kaikki firmassamme näkevät aktiivisesti vaivaa sen kauneudeun ja moninaisuuden säilyttämiseksi.

Ecco Verde

Ecco Verde - luonnonkosmetiikkakauppa

Ecco Verdeltä löydät laajan valikoiman kansainvälisten valmistajien luonnonkosmetiikkatuotteita. Ecco Verdeltä löydät käsivoiteita, shampoita ja vartalonhoito-tuotteita aina laajaan ihoystävälliseen mineeralimeikkivalikoimaan saakka. Ecco Verde täyttää kaikki toiveesi!

Täältä löydät todella korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa: Ecco Verde Suomi | Ecco Verde Österreich

VitalAbo

VitalAbo - hyvänolon kauppa

VitalAbo tarjoaa verkkokaupassa monipuolisia tunnettujen valmistajien ravintolisiä terveyden, urheilun ja terveellisen ravinnon aloilta - kohtuulliseen hintaan ja henkilökohtaisella, asiantuntevalla neuvonnalla.

Ravintolisät ja urheiluravinteet: VitalAbo Suomi | VitalAbo Österreich

EquusVitalis - Ravintolisiä hevosille

EquusVitaliksen Online-kaupasta löydät hevosille monenlaisia peruselintarvikkeita, mineraaleja, erikoisuuksia ja hoitotuotteita. Kaupastamme löydät tunnettuja tuotemerkkejä muun muassa St. Hippolytus, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa ja Gladiator Plus kuin myös oman korkealaatuisen merkkimme EquusVitalis.

Laadukasta ruokaa ja tarvikkeita hevosille: EquusVitalis Deutschland | EquusVitalis Österreich

Bloomling

Bloomling - tekee taikoja puutarhassasi

Tee taikoja puutarhassasi tai parvekkeellasi Bloomling tuotteilla. Näin suurta kasvien valikoimaa löytyy harvoin puutarhaliikkeistä. Online-kaupassa voit tutustua rauhassa erilaisiin kasveihin ja lajikkesiin, saat tilaamasi tuotteet sopivan mullan kanssa suoraan kotiovellesi.

Laadukkaita siemeniä ja tarvikkeita puutarhaan: Bloomling Deutschland | Bloomling Österreich

Interismo

Interismo - korkealaatuisia sisutustavikkeita kotiin

Sisustustarvikkeiden Online-kauppa. Näiltä sivuilta löydät kaiken, mitä tarvitset kotisi sisustamiseen. Korkealaatuisia kodin tarvikkeita tunnetuilta valmistajilta yksilölliseen sisustamiseen.

Sisusta tyylillä: Interismo Deutschland | Interismo Österreich

Pools.shop

Pools.shop - uima-altaat

Tarvitsetko koko altaan tai vain tarvikkeita? Pools-shop Online-kaupasta löydät kaiken tarvitsemasi.

Hauskoja uintihetkiä kaikille: Pools.shop