Tarvitsetko lisäapua?

Ota meihin yhteyttä!

Täältä löydät kaikki tiedot ja vaihtoehdot kuinka voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomio: Asiakaspalvelu ei ole käytettävissä viikonloppuisin eikä itävaltalaisina arkipyhinä.

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia verkkosivua koskien?

Olemme iloisia kaikista muutosehdotuksista parantaaksemme palveluamme ja tuotevalikoimaamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme -  Odotamme palautettasi!

Mistä löydän 3DJake-kaupan läheltäni?

Valitettavasti 3DJake on ainoastaan verkkokauppa. Löydät meidät siis vain verkosta. 

Voinko tehdä jälleenmyyjänä edullisempia ostoksia kaupassanne?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Myymme ainoastaan tuotteita loppukäyttäjille eikä meillä ole erillistä hinnastoa jälleenmyyjille. 

Tuote on toisessa kaupassa edullisempi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Anna toisen kaupan nimi, tuotteen artikkelinumero ja hinta toisessa kaupassa. Me tarkistamme asian.

Kuinka voin saada tulostetun kuvaston?

Valitettavasti kaupalla 3DJake ei ole tulostettua kuvastoa. Verkkokauppamme kehittyy jatkuvasti ja uusia tuotteita tulee valikoimiimme. Näin ollen tulostettavan kuvaston päivittäminen olisi käytännössä erittäin hankalaa.

Näet ainoastaan kaupan 3DJake valikoiman verkkaupassa. 

Kysymksiä ja vastauksia

Voit esittää kysymyksiäb tuotteistamme suoraan verkossa tai vastata muiden asiakkaiden kysymyksiin. Jos haluat esittää kysymyksiä, sinun on oltava kirjautuneena sivuillamme. Kun kirjoitat kysymyksen tai vastauksen, pyydämme sinua ottamaan huomioon seuraavat ohjeet:

  • Kun kysyt kysymyksiä tai vastaat kysymyksiin, keskity pelkästään tuotteeseen ja todellisiin tuotekokemuksiin.
  • Kysymys tai vastaus ei saa viitata asiakaspalveluun eikä tilaus- tai lähetysprosessiin. Jos sinulla on kysyttävää ostoksien tekemisestä kaupassamme tai kauppaamme koskeva kommentti, otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluun.
  • Esitä kysymksesi tarkasti, näin myös kysymykseesi vastaaminen on helpompaa. Samlla myös vastauksesta tulee hyödyllisempi.
  • Muista, että näiden kysymysten tarkoituksena on vastata kysymyksiin tuotteista. Kysymkset ja vastaukset saattavat myös auttaa muita, jotka harkitsevat tuotteen ostamista.

Pidätämme oikeuden poistaa tai estää kysymys sekä vastaus.

Jos haluat antaa meille palautetta valikoimastamme, hinnoittelusta, tilausten käsittelystä tai tilausten toimittamisesta sekä muista asiakaspalvlua kokevista kysymksistä otathan suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme!