Käytännöllisiä 3D -tulostustarvikkeita

Käytännöllisiä 3D -tulostustarvikkeita

Nämä 5 tarviketta helpottavat 3D -tulostusta

On olemassa lukuisia 3D-tulostintarvikkeita, joita käytetään FDM-tulostimien käyttöön ja ylläpitoon sekä 3D-mallien jälkikäsittelyyn.

Välttämättömien perusvarusteiden eli ehdottoman välttämättömien lisävarusteiden lisäksi, jotka sinulla tulee aina olla käsilläsi 3D -tulostukseen (työkalut, isopropyylialkoholi, pinsetit jne.), Haluamme esitellä sinulle viisi tuotetta, joita ilman voit työskennellä, mutta joita ilman et halua enää tulostaa kun olet niitä kerran kokeillut.

1. Antclabs BLTouch - Automaattinen alustantasausanturi

Antclabsin automaattinen tasoitusjärjestelmä on yksinkertaisesti kätevä! Edellyttäen, että sinulla on 3D -tulostin ilman jo integroitua automaattista vaaitustoimintoa, vaaitusanturi voidaan helposti asentaa jälkikäteen 3D -tulostimeesi. Käytön jälkeen et koskaan halua palata manuaaliseen tasoitukseen.

Koska automaattinen vaaitusanturi on yhteensopiva lähes kaikkien 3D -tulostimien kanssa ja sen käyttömahdollisuus kaikentyyppisille tulostusalustan pinnoille, se on maailmanlaajuisesti suosittu ja on edullinen päivitys 3D -tulostimellesi.

Täältä löydät lisätietoja Antclabsin automaattisesta vaaitusanturista.


2. Joustava, magneettinen 3DJake -tulostuspinta - Parempi tartunta ja helppo irroitus

Kaikki 3D -tulostuksen parissa työskentelevät tietävät ongelman: aloitat tulostuksen ja huomaat muutaman minuutin kuluttua, että tulostus ei ole kunnolla kiinni alustassa. Toinen katkera heti on, kun haluat tarkastella tulosta tuntien tulostamisen jälkeen, mutta se on juuttunut alustaan etkä yksinkertaisesti voi poistaa sitä. Kun yrität poistaa sen lastalla ja käsillä, saattaa käydä niin että jotain menee pieleen ja koko työ on ollut turhaa.

Tämän ongelman välttämiseksi olemme kehittäneet magneettisen joustavan tulostuspinnan, josta mallin irroittaminen on helppoa yksinkertaisesti taivuttamalla alustaa. Pinta on erityisesti kehitetty tarttuvammaksi kuin perinteisissä alustoissa. Taivuttamalla joustavaa levyä painettu kappale vapautuu vaivattomasti - melkein itsestään.

Todella mukava: Joustavaa pintaa voidaan käyttää yleisesti ja se on yhteensopiva kaikkien 3D -tulostimien kanssa. Sitä on saatavana useita kokoja ja se voidaan myös leikata pienempään kokoon tarvittaessa.

Täältä saat lisätietoja 3DJaken magneettisesta joustavasta tulostuslevystä.


3. Polymaker Polybox - Optimaalinen filamenttisäilytys

Filamenttien oikea varastointi ei yleensä ole yksi niistä asioista, joita käsitellään aloitettaessa 3D -tulostus, mutta se on ehdottoman tärkeää, sillä: Jos filamentteja ei tsäilytetä oikein, tämä voi johtaa tulostusongelmiin ja materiaalit saattavat vaurioitua jopa käyttökelvottomiksi.

Useimmat materiaalit, erityisesti nailon ja PVA, imevät kosteutta ilmasta ajan myötä. Itse asiassa vain yksi päivä ilmassa riittää, jotta nämä filamentit "kyllästävät" ne kokonaan. PLA ja ABS myös imevät vettä, ei kuitenkaan niin nopeasti kuin nailon ja PVA. Liian kostea PLA tai ABS voi muodostaa kuplia tulostettaessa, mikä aiheuttaa epäyhtenäisyyttä virtauksessa tai tukkii suuttimen.

Ihanteellinen tapa säilyttää materiaalit on sen vuoksi säilyttää ne filamenttikotelossa, jossa on lämpöhygrometri. Tällaisessa laatikossa filamentit säilytetään ilmatiiviisti ja suojataan kosteudelta. Lämpö- ja kosteusmittarilla lämpötila ja kosteus mitataan aina tarkasti.

Siksi suosittelemme filamenttisäiliötä, kuten Polymaker PolyBox, erityisesti niille, jotka haluavat työskennellä nailonin, PVB: n tai PVA: n kanssa. Laatikossa voidaan säilyttää kaksi filamenttikelaa, joista kukin painaa yhden kilon tai yksi 3 kg: n kela. Koska filamentti voidaan syöttää kuuden ulostuloaukon läpi, laatikko on yhteensopiva lähes kaikkien tulostimien kanssa.

Lisätietoja Polymaker PolyBoxista löydät täältä.


4. 3dB tärinänvaimennustyynyt-hiljaiseen tulostukseen

3D -tulostin voi tuottaa kovia ääniä liikkuvien osien ja moottorien aiheuttaman tärinän vuoksi. Tämä tärinä voidaan siirtää muihin 3D -tulostimen kanssa kosketuksiin joutuviin esineisiin. Pöytä, hylly tai työasema toimii sitten vahvistimena näille epämiellyttäville ja ärsyttäville äänille.

Todella yksinkertainen ja tehokas ratkaisu melun vähentämiseen ovat tärinänvaimentavat jalkatyynyt, jotka eristävät tulostimen tärinän ja vähentävät siten melua merkittävästi. Äänenvaimennuksen lisäksi tärinänvaimentavat jalkatyynyt voivat jopa torjua tulostusongelmia, kuten haamukuvia / soittoa.

Erityisesti silloin, kun käytät 3D-tulostintiloja useilla laitteilla, joissa melu voi olla erittäin ärsyttävää, suosittelemme tärinänvaimennusta, kuten 3dB: n jalkatyynyjä.

Löydät lisätietoja 3dB: n tärinänvaimennustyynyistä täältä.


5. AprintaPron puhdistuslanka ja 3DJaken suutinpuhdistussarja

Jos 3D -tulostimen suutin on tukossa eikä sitä voi enää käyttää, se voidaan vaihtaa tai puhdistaa.

Jos kyseessä on pieni tukos, suosittelemme puhdistuslangan käyttöä, jolla jäähdytyspään jäämät poistetaan helposti ja tulostuslaatu paranee.

Jos 3D -tulostimen suutin on voimakkaasti tukossa tai likainen, se on puhdistettava suutinneuloilla. Myymälästämme löydät käytännöllisen puhdistussarjan, jossa on suutinneulat, pinsetit ja kupariharja, joiden avulla saat suuttimesi jälleen loistamaan hetkessä. Nämä neulat, joiden halkaisija on 0,3 mm, sopivat useimpiin suuttimiin.

Varoitus: Suutinta puhdistettaessa on aina oltava varovainen, ettet polta itseäsi tai vahingoita suutinta.