Olen uusi asiakas

Missä voin rekisteröityä asiakkaaksi?

Tästä voit luoda oman asiakastilisi.

Voit joko luoda itsellesi oman salasanan, tai antaa systeemimme luoda sinulle automaattisesti tehdyn salasanan.

Saat heti vahvistuksen sähköpostitse. Jos et jostain syystä saa meiltä ilmoitusta, ole hyvä ja katso roskapostikansiosta tai ota yhteyttä meihin.

Ole hyvä ja anna varmasti oikea sähköpostiosoitteesi!

Mitkä ovat asiakastilin edut?

Asiakastilin edut kaupassa 3DJake:

  • Voit seurata tilauksiasi verkossa
  • Voit nähdä kaikki tähänastiset tilauksesi
  • Voit luoda ja muokata toivelistoja
  • Voit muokata osoitekirjaa

Mikä on vierailijailmoittautuminen?

Sinulla on mahdollisuus tehdä tilaus vierailijana. Silloin sinun kuitenkin tarvitsee ilmoittautua uudelleen joka tilauksen yhteydessä ja kirjoittaa tietosi, koska niitä ei tallenneta. Vierailijana et myöskään saa ilmoituksia tarjouksista, et voi tilata uutiskirjettä eikä sinulla ole mahdollisuutta käyttää muita asiakastilin etuja.  

Näin et esim. näe avoimien tilaustesi tietoja. Saat kylläkin seurantakoodin sähköpostitse pakettisi matkanteon seurantaan. 

Jos olet jo tehnyt tilauksia sivuiltamme vierailijana, sinun täytyy ilmoittautua uudeksi asiakkaaksi, tai voit myös kirjoittaa meille sähköpostia. Voimme muuttaa vierastilisi normaaliksi asiakastiliksi. 

Pidä aina huoli siitä, että antamasi sähköpostiosoite on oikea. Muuten et saa lisätietoja tilauksestasi vierailijana. 

Voiko yritys rekisteröityä asiakkaaksi?

Voit luoda yritystilin antamalla ALV-numeron. Tämän numeron tulee olla kansainvälisesti rekisteröity, muuten sitä ei hyväksytä. Systeemimme tarkistaa ALV-numerot Euroopan Unionin määräysten mukaan. 

Yrityksenä et maksa meillä veroja. Jos ALV-numeroasi ei hyväksytä, voit silti ostaa meiltä. Voit sitten veroilmoituksessa ilmoittaa nämä maksetut verot ja saat ne takaisin oman maasi veroviranomaiselta. 

Jos annat y-tunnuksen, se ei muuta lopullista hintaa. Se vain näkyy lisätietona laskussa. 

Saanko jälleenmyyjänä ostettua teiltä edullisemmin?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Myymme tuotteitamme vain lopullisille asiakkaille, emmekä ylläpidä erityisiä hintalistoja jälleenmyyjille.