Zortrax Apoller

Älykäs höyrytasoituslaite monille materiaaleille

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Tuoteinformaatio ja tekniset tiedot:

Kuvaus tuotteesta

Älykäs höyrytasoituslaite

Zortrax Apoller on älykäs laite, joka tasaa automaattisesti FDM 3D-tulostetut mallit MEK- tai asetonihöyryillä näkyvien kerrosten poistamiseksi.

Nopeus ja helppokäyttöisyys
Mallit on sijoitettava kaksinkertaisesti suljettuun tasoituskammioon, jonka mitat ovat 300 x 250 x 250 mm. Asetukset valitaan intuitiivisella kosketusnäytöllä. Valmistuksen jälkeen Zortrax Apoller tarvitsee vain 3 tuntia kaikkien kammiossa olevien mallien tasoittamiseksi tasaisesti.

SVS-tekniikka

Zortrax Apollerin SVS (Smart Vapor Smoothing) -tekniikka perustuu edistyneisiin patentoituihin algoritmeihin, jotka säätelevät liuotinhöyryjen lämpötilaa, painetta ja konsentraatiota kaksinkertaisesti suljetuissa ilmatiivisissä tasoituskammioissa. Kammion paine pidetään jatkuvasti ympäröivän paineen alapuolella höyryjen pääsyn estämiseksi.

Laatu ja tehokkuus

Tasoituskammion höyryt kiertävät ylöspäin mallin peittämiseksi tasaisesti. Tällä tavalla kaikki pinnat tasoitetaan tasaisesti. Kun tasoitusprosessi on valmis, Zortrax Apoller alentaa sisälämpötilaa ylimääräisen liuottimen lauhduttamiseksi ja palauttamiseksi säiliöön. 300 ml: n pullo asetonia tai MEK: ää voidaan käyttää uudelleen useisiin tasoitustoimenpiteisiin.

Sertifioitu turvallisuus

Turvajärjestelmät, joilla on moninkertainen redundanssitaso, on kehitetty täyttämään ATEX 2014/34 / EU-direktiivin tiukat vaatimukset räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettävien laitteiden sääntelystä. Siksi Zortrax Apoller on helppo asentaa autotallille ja turvallista käyttää.

Suuri yhteensopivuus

Zortrax Apoller voi tasata malleja, jotka on painettu kaikille FDM 3D-tulostimille. Laite on yhteensopiva ABS-, HIPS- ja ASA-filamenttien kanssa valmistajasta riippumatta. Tämä tekee Zortrax Apollerista todella itsenäisen laitteen, joka ei pakota käyttäjää käyttämään tiettyä 3D-tulostimen tai hehkulangan valmistajan valintaa.

Zortrax Apoller toimii sekä asetonin että butanonin (MEK) kanssa, jotka ovat eniten käytettyjä ja kustannustehokkaimpia liuottimia. Laite voi tasoittaa 3D-malleja, jotka on painettu Z-ABS-, Z-ULTRAT-, Z-ULTRAT Plus-, Z-ASA Pro- ja Z-HIPS-laitteilla tai niiden valmistajilla.

Ruiskuvalettujen osien ulkonäkö

Tasoitusprosessi sopii ASA-pohjaisiin materiaaleihin. Muilla filamenteilla on kiiltävät pinnat. Höyryjen kiertojärjestelmä takaa, että myös monimutkaiset muotoilut mallit tasoitetaan tasaisesti. Zortrax Apoller kuivaa tulosteet automaattisesti, jolloin ne ovat käyttövalmiita pian sen jälkeen, kun ne on poistettu tasoituskammiosta. Tämä tekee Zortrax Apollerista teollisuusluokan työpöytälaitteen.

Älykäs höyryn tasoitus neljässä yksinkertaisessa vaiheessa

Vaihe 1 - täytä Vaihe 2 - aseta mallit
Zortrax Apollerissa oleva liuotinsäiliö on täytettävä asetonilla tai MEK: llä. Tasoitettavat mallit 3D-tulostamiseen käytetyn filamentin tyypistä riippuen. Mallit on asetettava 2-3 cm: n etäisyydelle tasoituskammioon. Kammion on oltava suljettu jatkaakseen.
Vaihe 3 - Valitse asetukset Vaihe 4 - Poista mallit
Mallien 3D-tulostukseen käytetty filamentti ja säliössä oleva liuotintyyppi on valittava intuitiivisella kosketusnäytöllä. Mallit on poistettava kammiosta tasoituksen jälkeen. Ne ovat kuivuneet ja voidaan käyttää heti. Lisätoimia ei tarvita.

Sarjatasoitus

Zortrax Apoller on sekä automatisoitu että nopea, joten se on täydellinen viimeistelylaite 3D-tulostustilalle.
Koko työtila voidaan täyttää malleilla, jos ne ovat 2-3 cm: n päässä toisistaan. Laite vaatii saman tasoitusajan ja määrän liuotinta saman korkean tasoituksen varmistamiseksi riippumatta siitä, kuinka monta mallia kammiossa on.

Lisätarvikkeet
Lataukset
Videot tuotteesta:

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Zortrax Apoller

Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Apoller", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder