TRILAB DeltiQ 2

Delta-3D-tulostin ammattikäyttöön

 • Ø 250 mm (X, Y) × 300 mm (Z)
 • Vaihdettavat tulostuspäät
 • Erilaiset tulostusalustat
 • Vallankumouksellinen tulostimen hallinta
 • 3.743,99 €

sis. 24% alv. plus toimituskulut

Vielä 1 kpl varastossa

toimitus huolintayhtiön kautta - Arvioitu toimitus 18. toukokuuta

Sisältö: 1 Kpl

Toivelistalleni

Tuotenro.: TLAB-SETDQ2, Sisältö: 1 Kpl

EAN: 8594207041000

Etsitkö tähän tuotteeseen sopivia muita tuotteita?

 • Ø 250 mm (X, Y) × 300 mm (Z)
 • Vaihdettavat tulostuspäät
 • Erilaiset tulostusalustat
 • Vallankumouksellinen tulostimen hallinta

Tuoteinformaatio ja tekniset tiedot:

Tuotenro.: TLAB-SETDQ2
Valmistajan nro: SETDQ2
Merkki (valmistaja): TRILAB
Sisältö: 1 Kpl
Tuotetyypit: 3D-tulostin
Kokoaminen: Valmiiksi koottu
Tulostusteknologia: FFF - FDM - LPD
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
Extruder: Single
Tuetut tiedostomuodot (Slicer): STL, OBJ
Lämmitetyt rakennusalustat: Kyllä
Filamentin halkaisija: 1,75 mm
Rakennustila [pit. x lev. x kork.]: Ø 250 x 300 mm

Kuvaus tuotteesta

TRILAB DeltiQ 2 on tukevasti rakennettu delta-tulostin, joka koostuu korkealaatuisista liikekomponenteista ja on suunniteltu ammattikäyttöön. 3D-tulosteiden erinomainen laatu vastaa täydellisesti prototyyppien, rakentamisen, työkalujen valmistuksen, tuotannon tai tutkimuksen ja kehityksen vaatimuksia.

Ominaisuuksillaan ja toiminnoillaan TRILAB DeltiQ 2 on täydellinen globaaleille tuotanto-yrityksille, pk-yrityksille, tutkimuslaboratorioille tai suunnittelijoille, insinööreille ja tutkijoille.

DeltiQ 2 on erittäin monipuolinen 3D-tulostin, jolla on tarvittavat turvaominaisuudet erilaisten tulostusmateriaalien, mukaan lukien joustavat tulostusmateriaalit, valvomattomaan tulostamiseen.

Mitkä ovat Delta 3D -tulostimen edut?

Delta-kinematiikan ansiosta tulostuspää voi liikkua nopeasti ja tarkasti koko tulostusmäärän yli. Poikkeuksellinen pinnan laatu ja mittatarkkuus ovat tämän liikekonseptin tärkeimmät edut.

Kevyt tulostuspää ilman raskasta ekstruuderimoottoria minimoi inertian aiheuttamat haitalliset vaikutukset tulostuslaatuun. Käytännössä tämä johtaa erittäin nopeaan 3D-tulostimeen, jonka komponenttien käyttöikä on mahdollisimman pitkä.

Staattinen malli, joka on kiinnitetty tulostuspaikkaan eikä liiku tulostuksen aikana, on ratkaisevan tärkeää parhaan tulostuslaadun saavuttamiseksi mallin koko korkeudella.

Vaativa, jäykkä runkorakenne tinkimättömillä HQ-liikekomponenteilla

Alkuperäinen TRILAB-kulmakomponenttien malli "TrippleLock" -kiinnitysjärjestelmällä yhdessä kestävien alumiinikomponenttien kanssa takaa rungon korkean jäykkyyden ja vakauden kaikissa olosuhteissa. Tulostuspäätä tukevat hiilikuitutangot ovat erittäin jäykkiä ja erittäin kevyitä. Yhdessä ammattimaisten teollisten lineaaristen ohjainkiskojen kanssa nämä takaavat tulostuspään tarkan ja toistettavan sijainnin. Tämä puolestaan näkyy selvästi tulosteiden poikkeuksellisessa laadussa.

Ainutlaatuinen ekstruuderin yhdistelmä monenlaisille materiaaleille

DeltiQ 2 hyötyy täysin kahden täydentävän ekstruusiojärjestelmän ainutlaatuisesta yhdistelmästä, jotka ovat helposti vaihdettavissa. Vakiokokoonpano perustuu E3D Titaniin, suulakepuristimeen, joka on kiinnitetty kehykseen Bowden-filamenttiohjauksella, joka tarjoaa korkean vääntömomentin ja lyömättömän tulostuslaadun PLA, PETG, ABS, ASA ja muut jäykät filamenttimateriaalit.

Toinen ekstruusiojärjestelmä ja DeltiQ 2 -vaihtoehto, nimeltään FlexPrint 2, on TRILABin sisäisesti kehitetty etäkäyttöekstruuderi, joka mahdollistaa edistyneempien materiaalien, kuten erittäin joustavien (TPU, TPE) ja kovien materiaalien (PA) virheettömän käsittelyn.

Monipuolinen tulostin, vaihdettavat tulostuspäät ja erilaiset tulostuspaikat

V6-vakiotulostuspää yhdistää tulostuksen tehokkaan ja kohdennetun jäähdytyksen, automaattisen kalibrointianturin ja luokan johtavan titaanilevyn E3D V6. Koko tulostuspään kokoonpano, kaapelit ja liittimet mukaan lukien, on helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa. Vaihdettava V6 Volcano -tulostuspää on vaihtoehto filamentin puristamiseen suurempien kerrosten suulakkeiden (0,6 mm; 0,8 mm tai leveämpi) suuttimien kanssa. Vaihtoehtona V6-standardille tulostuspää yhdistää erittäin tehokkaan ja kohdennetun tulostus- ja automaattisen kalibrointianturin jäähdytyksen korkean suorituskyvyn E3D V6 Volcano -hotendiin, joka on luokkansa johtava.

Joustavat tulostuspohjat tarjoavat nopean ja helpon tavan poistaa malli tulostuksen jälkeen. Laaja tulostusalustan pinta-ala mahdollistaa optimaalisen tarttuvuuden yksittäisille materiaaleille: Sileällä PEI-pinnalla varustettu magneettipainopatja on vakiopinta useimmissa sovelluksissa, kun taas jauhemaisella PEI-pinnalla olevat alustat soveltuvat edistyneemmille materiaaleille, joissa tarvitaan karkea ensimmäinen kerros.

Älykäs elektroniikka ja vallankumouksellinen tulostimen hallinta

Tärkein 32-bittinen tulostinohjain käsittelee helposti monimutkaisia delta-liikeohjauksia. Se mahdollistaa myös verkkoyhteyden WebControl-tulostinliittymään. Integroitu kamera ja vastaava tulostusvalo integroidulla salamalla tarjoavat hyvän etäkuvan tulostusprosessista.

Integroitu toissijainen elektroninen yksikkö ohjaa laitteen sisäistä ja ulkoista tiedonsiirtoa emolevystä riippumatta. Se hallitsee tiedostojen hallintaa tehokkaasti Wifi / LAN- tai USB-viestinnällä sellaisten laitteiden kanssa kuin USB-muistitikku, USB-kamerat ja erilaiset laajennukset tai TRILAB QuadPrint -ratkaisu.

Käyttäjä voi ohjata tulostinta tarpeidensa mukaan:

 • Kämmenelläsi langattoman DeltaControl-näytön kautta, joka voidaan vaihtoehtoisesti sijoittaa lataustelakkaan (DisplayHub)
 • PC / Mac- tai tablet-laitteen WebControl-käyttöliittymän kautta
 • Käyttämällä DeltaControl-sovellusta älypuhelimessa

Kaikki tämä voidaan tehdä turvallisesti sekä paikallisesti että etänä.

TRILAB WebControl -käyttöliittymä

TRILAB WebControl -liitännän avulla käyttäjä voi ohjata tulostinta ja määrittää tulostustyön suoraan tietokoneelta, Macilta tai tabletilta WLAN- tai LAN-verkon kautta tai vaihtoehtoisesti 3D-tulostimen AccessPointin (AP-tila) kautta.

Tulostimeen pääsee BONJOUR-protokollan (Apple / Win) tai IP-osoitteen kautta, mutta vasta sen jälkeen, kun salasanan turvatarkistus on läpäisty. TRILAB WebControl mahdollistaa myös QuadPrint-ratkaisun täydellisen hallinnan, tulostustiedostojen hallinnan sekä tulostuspään ja tulostuspenkkien vaihdon.

Kaikki TRILAB DeltiQ 2 -tulostimet mahdollistavat maailmanlaajuisen etäkäytön, jolla käyttäjä voi hallita tulostinta rajoituksetta, sekä TRILAB-huoltotiimin turvallisen huoltotuen. Tämä toiminto voidaan deaktivoida kokonaan asiakkaan pyynnöstä.


Tulostuspäät

2 helposti vaihdettavaa tulostuspäätä erilaisille vaatimuksille:

E3D V6 -tulostuspää, jossa on allmetal hotend

E3D V6 -volcano tulostuspää, jossa on kokonaan metallinen hotend, tulostamista varten laajemmilla suuttimilla / nopeampaa tulostusta varten

Ekstruuderi

Bowden-tekniikan tavallinen E3D Titan -ekstruuderi laadulliseen 3D-tulostukseen tavallisilla filamenteilla.

Valinnainen FlexPrint 2 -ekstruuderi - alkuperäinen TRILAB-suorakäyttöinen ekstruuderi joustavien ja vaativien filamenttien käsittelyyn

Tulosta sängyt

Kiinteä, 5 mm paksu, lämmitetty alumiinituostusalusta

Vaihdettava, joustava, magneettinen levy PEI-pinnalla

PEI-painolevy saatavana sekä sileänä että jauhemaalattuina versioina

Ohjausliitäntä

Langaton 5,45 tuuman IPS DeltaControl -näyttö, mukaan lukien lataustelakka

DeltaControl APP Android-älypuhelimille

WebControl-käyttöliittymä; PC / Mac / Tablet-yhteensopiva

Yhteydet

WIFI tai LAN, jossa on paikallinen tai etäyhteys

3x USB-liitäntä WIFI / LAN / USB-asemalle / verkkokameralle / QuadPrint

Tulostuksen valvonta

Monivärinen LED-näyttö visuaaliseen tulostustilan yleiskatsaukseen

Sisäänrakennettu kamera valaistuksella

Tuetut syöttömuodot

STL, gcode; ensisijainen viipale (PRUSA Slicer & Kisslicer), vaihtoehtoinen viipale (Simplify3D, Cura)

Koko

41 × 50 × 81 cm
Teho

Tulo 100-240 V, lähtö 24 V, 250 W.

X / Y-tarkkuus

Käytetyn suuttimen mukaan 0,25 - 1,2 mm, vakio 0,4 mm

Z-tarkkuus

Kun kerroksen korkeus on enintään 50 mikrometriä, kerroksen enimmäiskorkeus riippuu käytetystä suuttimesta

Suuttimen korkein lämpötila

Vakio 300 ° C asti

Lämmitetyn alustan korkein lämpötila

105 ° C

Yhteensopivat materiaalit

Vakio: PLA, PETG / CPE, ABS / ASA, PETG-CF, PC, PP, PVA, BVOH, PACF, PAGF

FlexPrint 2 -laajennus: joustavat materiaalit (TPU / TPE), nailon / PA,

Monisäikeinen tulostus

TRILAB QuadPrint: Monisäikeinen ratkaisu jopa 4 filamenttivärille, erilaisille materiaaliyhdistelmille ja tukimateriaalien käytölle

Videot tuotteesta:

Kysymykset muille asiakkaille ja heidän vastauksensa tuotteesta TRILAB DeltiQ 2

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

arviota tuotteesta TRILAB DeltiQ 2

Tiesitkö?

Yksi suurimmista 3D-tulostusyhteisöistä on MakerBotin Thingiverse. Thingiverseltä löydät jopa yli 1 000 000 latausta, jotka ovat ilmaiseksi käytössäsi.