ProFab3D ProFab Mini Original V3

Pieni ja todellinen moniosaaja!

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Helppo käyttää
  • Plug & Play
  • Lämmitetty tulostusalusta
  • Wifi

Vastaavia tuotteita:

Creality Ender 3 V2
Artillery Sidewinder X1 V4
Anycubic Mega S

Tuoteinformaatio ja tekniset tiedot:

Tuotetyypit: 3D-tulostin
Tulostusteknologia: FFF - FDM - LPD
Ekstruudereiden lukumäärä: Single
Liitännät: WIFI - WLAN, Micro-USB-liitäntä, Mini SD-kortti
Tuetut tiedostomuodot (Slicer): STL, OBJ
Lämmitetyt rakennusalustat: Kyllä
Suuttimen halkaisija: 0,4 mm
Filamentin halkaisija: 1,75 mm
Rakennustila [pit. x lev. x kork.]: 120 x 120 x 120 mm

Kuvaus tuotteesta

ProFab Mini Original V3 on päivitetttey versio suosituimmasta 3D-tulostimesta vuonna 2017. Original Mini on V3:n uusin versio. Päivirtyksessä on keskitytty erityisesti parantamaan Y-akselin liikkuvuutta sekä pidentämään tulostimen käyttöikää.

Plug & Play (ei tarvita erillistä asennusta)
ProFab Mini 3D -tulostin on plug-and-play-tulostin, joka ei vaadi erillistä asennusta. Tulostin on käyttövalmis heti!. TUlostimessa on helppokäyttöinen sisäinen ohjelmisto ja LCD-näyttö, jossa on sisäänrakennettu Wi-Fi-ominaisuus.

Tulostusmäärä
ProFab Minin -tulostusmäärä on 120 mm x 120 mm x 120 mm ja se täyttää suurimman osan tulostustyön vaatimuksista. Suuremmissa projekteissa tulostimen alhaiset kustannukset mahdollistavat useiden ProFab Minis -ohjelmistojen tulostamisen kerralla, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Lämmitetty tulsotusalusta
ProFab Minin lämmitetty tulsotusalusta takaa täydellisen tuen. Tulostimella on mahdollista tulostaa lukuisia eri materiaaleja, kuten PLA-, ABS-, PETG-, TPU-filamentteja ja paljon muuta.

ProFab Mini V3 lämmitetyn tulostusalusta johdotus on uusittu, tämä ratkaisi yhden yleisimmistä ongelmista.

Huolellisesti rakennettu suulakepuristin
ProFab Mini -suulakepuristinjärjestelmä on huolellisesti suunniteltu parantamaan tulostustarkkuutta ja tulostuspinta-aluetta sekä laajentamaan materiaalien monipuolisuutta.

Aktiivisten osien jäähdytys
Parantaa tulostuslaatua sekä parantaa tulostuskykyä.

Täyttä metallia
ProFab Mini on valmistettu vahvoista teollisuuskäyttöön tarkoitetuista metallikomponenteista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja tulostuslaadun tulostimen tukevan kehyksen ansiosta.

Irrotettava flex-alusta
(Saatavana päivityksenä)
Irrotettava joustava alusta on valmistettu korkealaatuisesta jousiteräksestä. Alusta takaa ttulosteen pysyvyyden sekä myös irroituksen alustasta. Alustaa on helppo taivuttaa siten, että osa irtoaa pinnasta.

Värillinen LCD-näyttö
ProFab Mini on varustettu sisäänrakennetulla 3,3 tuuman värillisellä LCD-näytöllä, jonka avulla käyttäjä voi helposti ja virheettömästi käyttää tulostinta täysin ilman tietokoneen apua.

wifi
ProFab Mini Originalissa on Wi-Fi-ominaisuus. Wi-Fi on helppo ottaa käyttöön app- tai SD-korttiprosessilla. Aktivoinnin jälkeen voit kirjoittaa tulostimen IP-osoitteen verkkoselaimeen, näin voit käyttää Web-käyttöliittymää.

Kauko-ohjaus (Wifi-kenttäpäivitys on tulossa)
Täydellinen ominaisuus Remote Monitoring on parhaillaan kehitetty ProFab Miniin kuuluisalla Octoprintillä. Ratkaisu sisältää käyttäjäystävällisen intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit valvoa ja hallita tulostinta etänä ja ladata tiedostoja tulostimelle langattomasti. Aloita oma tulostuspalvelu ja lisää tuottavuutta kytkemällä useampi kuin yksi tulostin etävalvontajärjestelmään. Sovellus on saatavilla pian.

Videot tuotteesta:

Tuotearvostelut

arviota tuotteesta ProFab3D ProFab Mini Original V3

2 arviota muilla kielillä

4,5 5 tähdestä
5 tähteä
1 (50%)
4 tähteä
1 (50%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

2 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 2 arviota löytyy muilla kielillä.


Tiesitkö?

NASA tarjoaa astronauteille pizzaa 3D-tulostimia apuna käyttäen.