3DJake toivottaa Cults3D:n tervetulleeksi viralliseksi kumppanikseen

3DJake toivottaa Cults3D:n tervetulleeksi viralliseksi kumppanikseen

Huippulaadukkaita 3D-malleja

3D-suunnittelukirjastot tarjoavat valmistajille ja harrastajille nopean tavan tulostaa lähes kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Nämä kirjastot ovat osoittautumassa olennaiseksi osaksi 3D-tulostusta. Siksi meillä 3DJakella on ilo toivottaa Cults3D tervetulleeksi premium-3D-mallien viralliseksi kumppaniksi.

Cults3D:n on perustanut vuonna 2014 ranskalainen trio Hugo Fromont, Pierre Ayroles ja Sunny Ripert tarkoituksenaan luoda suunnittelukirjasto 3D-malleille ja antaa suunnittelijoille mahdollisuus ansaita kovalla työllä suunniteluuista malleista.

Nykyään Cults3D on suurin premium-mallien online-varasto, joka on suunnattu kaikille 3D-tulostimien, CNC-koneiden ja laserleikkureiden omistajille. Markkinapaikalla on nyt neljä miljoonaa jäsentä, ja se toivottaa tervetulleeksi yli 7 000 uutta jäsentä joka päivä.

Online-3D-mallit: Mikä erottaa Cults3D:n muista sivustoista, kuten Thingiverse tai MyMiniFactory?

Lähes joka toinen suosittu 3D-mallivarasto on 3D-tulostimien valmistajan tai yrityksen omistuksessa. Esimerkiksi MakerBotin omistaa Thingiverse, MyMiniFactoryn omistaa iMakr, Pinshapen omistaa puolestaan Formlabs ja niin edelleen. Cults-alusta toimii aivan omanlaisensa kokonaisuutenaan.

Mitä Cults3D tarjoaa 3D-mallien lisäksi?

Tiedostojen isännöinnin lisäksi Cults3D järjestää esimerkiksi 3D-tulostuskilpailuja ja uusia ominaisuuksia, kuten tilaussuunnittelun ja mahdollisuuden jakaa kuvia merkeistä ja paljon muuta.

Jos olet kiinnostunut löytämään korkealaatuisia 3D-malleja tai jopa myymään omia mallejasi verkossa, käy osoitteessa Cults3d.com.